Outlook festival

OUTLOOK FESTIVAL

Outlook Festival je godišnji festival elektronske glazbe koji se održava u gradu Puli u Hrvatskoj. Sadrži niz međunarodnih izvođača iz svijeta elektronike, uključujući drum and bass, hip hop, dubstep, house, garage, grime i mnoge druge žanrove. Središte akcije Outlook Festivala je tvrđava Punta Christo, nekoć je bila dio mreže susjednih utvrda na poluotoku izgrađenih od strane  Austrijskog Carstva 1863. godine, kada je Pula bila moćan lučki grad pod vlašću Habsburgovaca kojem je bilo potrebno pomorsko pojačanje. Punta Christo odavno je propala, stvarajući evokativnu pozadinu za laserski projicirane grafite i odjeke žestokog basa. Veliki dijelovi tvrđave, poput potopljene plesne dvorane i arene na otvorenom s kapacitetom od 1200 mjesta, pretvaraju se u festivalske pozornice s vrhunskom zvučnom opremom i dramatičnim svjetlima koja mijenjaju boje. Vanjski plesni ‘podiji’ uključuju snažno ojačano pristanište u zaljevu, kao i The Clearing, šumski proplanak jedva popločan krhotinama srušenog kamena i mat trave, namijenjen da primi ritmički žar 3000 pomahnitalih ljudskih bića koja pokušavaju držati korak sa 150 otkucaja u minuti. Dungeon je jedan od posljednjih preostalih tunela koji su se protezali ispod mreže tvrđava i jedina je podzemna pozornica festivala, prostor koji odzvanja rezerviran za optimistične rave setove. Nasuprot tome, odmah izvan ulaza u tvrđavu, široki zeleni travnjak nazvan The Garden pruža malo otvorenog zraka za one koji trebaju (relativno) miran predah. Za svaki dan Outlooka, festival počinje u podne s ugodnom zabavom koja se prostire na obližnjoj vrpci zlatno-pješčane plaže. Dok mamurni posjetitelji festivala uživaju uz roštilj, sendviče i razne napitke), DJ-evi vrte umirujući izbor reggaea i elektronike iz prozračnih šatora. Oprema za ronjenje i druge vodene aktivnosti dostupna je za najam, a plivanje u sigurnoj i čistoj, toploj morsko plavoj vodi je poseban događaj. Uživanja  se nastavljaju do zalaska sunca, kada se društvo kreće prema tvrđavi – ili izlazi na otvoreno more. Tu se uključuje naša usluga Taxi transfera Pio Zadar čiji će Vas djelatnici prevesti na željenu lokaciju.

Kako bismo se mogli što više prilagodili Vašim potrebama molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš će Vas administrator obavijestiti o svim detaljima.

 

Zanimljivost:


Pula je grad najpoznatija po Rimskom amfiteatru, Areni Pula, koja spada u jednu od najbolje očuvanih u svijetu. Povijest prisutnosti  žitelja na Pulskom području datira u vrijeme Hmo Erectusa čiji su ostatci nađeni u pećini Šandalja u blizini Pule. U okolici Pule pronađena je keramika iz razdoblja neolitika (6000. – 2000. pr. Kr.), koja ukazuje na ljudska naselja.

location on icon Petrica Glava 34, 22240 Tisno, Hrvatska

icon_phone icon (…)

envelope icon [email protected]

globe icon www.outlookfestival.com

Ukupna udaljenost 0 km
Ukupno vrijeme 0 h 0 m
Odaberite vozilo
Odaberite pojedinosti o vožnji Unesite podatke za kontakt
Odaberite vozilo Rezervirajte sada

Hvala na vašoj rezervaciji.

Platite putem PayPala
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 5 sekunde.
Plaćajte putem Stripea
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 0 sekunde.