ACI Marina Vodice

ACI MARINA VODICE

ACI Marina Vodice je moderna marina smještena na sjeverozapadnom dijelu Jadranskog mora u Hrvatskoj. Marina Vodice je dobro povezana s glavnim gradom Hrvatske, Zagrebom, samo 3 sata vožnje automobilom. Marina Vodice se nalazi na potezu od Zadra do Šibenika, u blizini nekoliko plaža, kao i poznatih turističkih destinacija, kao što je NP Kornati. Nalazi se između gradova Šibenika i Vodica. Marina ima više od 400 vezova i usluge poput operacija vezivanja, servisa motora i trgovine nautičkim proizvodima. Također nudi većinu usluga koje su potrebne za udoban i bezbrižan boravak, uključujući pranje automobila, pranje rublja, čišćenje, održavanje, čuvanje, zaštitu od vjetra, toplu vodu, struju, radio-vezu, wi-fi, zaštitu od požara, bankomat, restorane i trgovine. ACI Marina Vodice nudi i usluge iznajmljivanja plovila, izleta, ribolova i morskih aktivnosti. Ako želite posjetiti marinu Vodice osigurajte svoje mjesto .

Kako bismo se mogli što više prilagodili Vašim potrebama molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš  će Vas administrator obavijestiti o svim detaljima.

 

Zanimljivost:


U ACI marini Vodice postoje i neki zanimljivi muzeji, teme i postave muzeja okrenute su težacima, škrtoj prirodi i suživota s njom, kao što je jedinstveni Muzej ribarstva.

location on icon Artina 13 A, 22211 Vodice, Hrvatska

icon_phone icon +385 (0) 98 398 847

envelope icon [email protected]

globe icon www.aci-marinas.com

Ukupna udaljenost 0 km
Ukupno vrijeme 0 h 0 m
Odaberite vozilo
Odaberite pojedinosti o vožnji Unesite podatke za kontakt
Odaberite vozilo Rezervirajte sada

Hvala na vašoj rezervaciji.

Platite putem PayPala
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 5 sekunde.
Plaćajte putem Stripea
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 0 sekunde.