Taxi Pio - ikona

TAXI PIO ZADAR

Prije osnivanja Taxi Pio Zadar okušali smo se u pružanju taksiranja putem poznatih franšiza i uočili da na ovom iako naizgled ograničenom poslu postoji ogroman kapacitet za proširenje djelovanja. Taxi Pio Zadar, naša usluga prijevoza nudi Vam novi doživljaj u uslužnoj djelatnosti taksiranja. Naš fokus, naša misija je pružiti uslugu koja će biti iznad očekivane. Želja nam je pokušati udovoljiti svim Vašim potrebama s ciljem vrhunskog doživljaja okružja i vožnje. Za nas ste vi na prvom mjestu čovjek. Čovjek koji u primanju usluge očekuje nešto više od samog prijevoza.

Upravo s tim ciljem, ciljem transparentnosti, obostranog poštivanja i uvažavanja omogućili smo Vam da na našim stranicama možete pronaći Taxi kalkulator. Taxi kalkulator je jednostavan za upotrebu i u svega par klikova saznat ćete koliko morate izdvojiti, platiti, prijevoz – transfer, iz pozicije A u poziciju B. S jasnim i nedvosmislenim cijenama, uslugom koja Vam omogućava dogovor i rezervaciju vožnje kao i osobljem koje se odnosi prijateljski s Vama, opustit ćete se te istinski uživati u vožnji. Želimo da se osjećate ugodno i opušteno u svakom trenutku vožnje znajući da mi brinemo o svemu kako bi ste se vi istinski opustili upijajući nove okuse i mirise okružja kojem ste odlučili pokloniti svoje vrijeme i pažnju.  Taxi Pio Zadar je u ovom slučaju istinski Win-Win doživljaj i mi želimo da se tako i osjećate. Veselimo se našim druženjima. U želji da Vam što više dočaramo buduću avanturu na našim smo Vam web stranicama naveli neke od destinacije koje su temeljem našeg iskustva najčešći odabir posjetitelja lijepe naše. Istražimo lijepu našu zajedno.

Kako bismo se mogli što više prilagodili Vašim potrebama molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš će Vas administrator obavijestiti o svim detaljima.

location on icon Grgura Barskog Zadranina 20, Zadar HR

icon_phone icon +385 (0)91 561 2076

envelope icon [email protected]

globe icon taxi-pio-zadar.eu