Zracna luka Zadar

ZRAČNA LUKA ZADAR

Zračna luka Zadar najveća je od svih devet zrakoplovnih centara Hrvatske. Pozicionirana je istočno od Zadra u blizini naselja Zemunik Donji na udaljenosti od 7 km do rubnih dijelova grada Zadra. Položaj i orijentacija dvije poletno sletne staze omogućuju prihvat zrakoplova po bilo kojim vremenskim uvjetima. Zračna luka Zadar posebno je prilagođena za prihvat VIP osoba za koje je izgrađen i posebni terminal. S obzirom na to da se grad Zadar pozicionirao na Centru Jadranskog mora važnost zračne luke Zadar se uvelike proširila na usluge prema ratnom, vatrogasnom i obučnom centru.

Zračna luka Zadar matična je luka za Canadaire i Air traktore. Pozicioniranost Zračne luke Zadar kao i povezanost ostalih usluga usmjerenih prema korisnicima svrstala je ovu zračnu luku u omiljenu destinaciju putnika i turista. Popularnosti ove zračne luke uvelike doprinose i službe, poput naše TAXI PIO usluge, usmjerene ka udovoljavanju potreba korisnika.

Kako bismo se mogli što više prilagodili Vašim potrebama  molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš  će Vas  administrator obavijestiti o svim detaljima.

 

Zanimljivost:

Zračna luka Zadar ovlaštena je za izobrazbu i trening profesionalnih pilota hrvatskog ratnog zrakoplovstva kao i izobrazbu civilnih pilota u sklopu Lufthansine škole letenja-Inter Cockpit.

location on icon Zračna luka Zadar, Ul. I 2A, 23222, Zemunik Donji, Hrvatska

icon_phone icon +385 (0)23 351 133

envelope icon [email protected]

globe icon www.zadar-airport.hr

Ukupna udaljenost 0 km
Ukupno vrijeme 0 h 0 m
Odaberite vozilo
Odaberite pojedinosti o vožnji Unesite podatke za kontakt
Odaberite vozilo Rezervirajte sada

Hvala na vašoj rezervaciji.

Platite putem PayPala
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 5 sekunde.
Plaćajte putem Stripea
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 0 sekunde.