Sonus festival

SONUS FESTIVAL

Sonus festival će 2023. godine obilježiti deset godina na vrhu hrvatske underground festivalske scene. Posebno izdanje održat će se od 20. do 24. kolovoza i predstavit će postavu svjetskih umjetnika svjetske klase na prekrasnim obalama plaže Zrće u Hrvatskoj poznatom party otok Pag. Omiljeni kao što su Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Diplo, Paula Temple, Sven Väth, Seth Troxler, ANNA, Vintage Culture, Deborah De Luca, Lilly Palmer, Marco Carola, Sama’ Abdulhadi, The Martinez Brothers, Loco Dice, Maceo Plex, Kobosil, Kölsch, Innellea, Indria Paganotto i mnogi drugi su uključeni u početnu postavu. Više od deset godina Sonus na plažu Zrće donosi neusporedivu underground kvalitetu i istinsku glazbenu filozofiju. Od tada je stekao reputaciju svojim vrhunskim audio sustavima i visoko kvalitetnom proizvodnjom. Tri najbolja kluba na otvorenom na kontinentu privlače publiku iz cijelog svijeta. Mnoštvo svjetskih house i techno talenata nastupao je tijekom godina. Tu smo za Vas kad se odlučite posjetiti ovaj spektakl.

Kako bismo se mogli što više prilagodili Vašim potrebama molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš će Vas administrator obavijestiti o svim detaljima.

 

Zanimljivost:


Susjedna uvala Caska u povijesti se zvala Cissa kao i cijeli otok Pag. Postavlja se pitanje ima li njeno ime kakve veze sa Anglosaksoncima. Cissa(/ˈtʃɪsɑː/) bila je dio anglosaksonskih invazijskih snaga koje su se iskrcale u tri broda na mjesto zvano Cymensora 477. godine. Invaziju je predvodio Cissin otac Ælle, a uključivala je i njegova dva brata. Priča se da su se borili protiv lokalnih Britanaca. Njihovo osvajanje onoga što je postalo Sussex, Engleska, nastavilo se kada su se borili na marginama Mecredesburnea 485. i Pevenseyja 491.

location on icon Plaža Zrće, 53291 Novalja Pag, Hrvatska

icon_phone icon (…)

envelope icon [email protected]

globe icon www.sonus-festival.com

Ukupna udaljenost 0 km
Ukupno vrijeme 0 h 0 m
Odaberite vozilo
Odaberite pojedinosti o vožnji Unesite podatke za kontakt
Odaberite vozilo Rezervirajte sada

Hvala na vašoj rezervaciji.

Platite putem PayPala
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 5 sekunde.
Plaćajte putem Stripea
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 0 sekunde.